Sa kushton një përkthim i noterizuar?

Kostoja e përkthimit varet nga vëllimi i tekstit ose më saktë nga numri i fjalëve në dokumente. Sa më shumë fjalë të përkthejë përkthyesi në një gjuhë tjetër, aq më shumë kohë i nevojitet, çka do të thotë kosto më e lartë. Çmimet gjithashtu ndryshojnë në varësi të kombinimit të gjuhëve ose të nivelit të vështirësisë së tekstit.

Kërkoni ofertë

Si të kurseni para me përkthimet e noterizuara

Lexoni udhëzuesin tonë “5 këshilla për të kursyer te përkthimet e vërtetuara”. Për një ofertë të saktë, na dërgoni dokumentet tuaja në format PDF ose të skanuara në adresën tonë të emailit contact@semiotictransfer.ch. Ne do t’ju dërgojmë menjëherë një ofertë jodetyruese që përfshin një çmim të propozuar.

Kërkoni ofertë

Kur do ta marr përkthimin tim të noterizuar?

Koha e përpunimit zakonisht zgjat mbi pesë deri në gjashtë ditë pune. Përkatësisht, nevojiten periudha më të gjata për vëllime më të mëdha teksti. Në ofertën tonë ne nuk ju japim vetëm çmimin, por edhe datën e saktë të dorëzimit.

Kërkoni ofertë

A do të trajtohen dokumentet e mia në mënyrë konfidenciale?

Sigurisht dokumentet tuaja do të trajtohem me fshehtësi të plotë. “SemioticTransfer AG” është një agjenci e certifikuar përkthimi dhe të gjitha të dhënat e klientëve trajtohen në mënyrë konfidenciale në përputhje me ISO 17100.

Kërkoni ofertë

Kam ende pyetje. Si mund t'ju kontaktoj?

Nëse keni pyetje rreth procedurës, dokumenteve tuaja apo shërbimeve tona, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni. Thjesht shkruani një email në contact@semiotictransfer.ch ose na kontaktoni në numrin + 41 56 470 40 40. Ekipi ynë do t’ju ndihmojë dhe këshillojë me kënaqësi dhe në detaje për të gjitha paqartësitë tuaja. Presim me padurim një bashkëpunim të mirë! Shënim: Praktika e shërbimit tonë për përkthime të vërtetuara bazohet në përvojën tonë shumëvjeçare dhe në standardin zviceran. Kjo procedurë është zakonisht e mjaftueshme. Për kërkesa të mëtejshme apo specifike, ju lutemi të kontaktoni marrësin e dokumenteve tuaja. Ne jemi në dispozicion për çdo pyetje.

Kërkoni ofertë

SwissMadeTranslation® – Cilësi të cilës mund t'i besoni

95%

Na rekomandoni

95% e klientëve e rekomandojnë "SemioticTransfer AG"!
Rezultat i anketës së klientëve në vitin 2015, të certifikuar nga TÜV.

20

Vitet e përvojës

"SemioticTransfer AG" është certifikuar sipas standardit të cilësisë ISO 17100.
Mbi 20 vite përvojë dhe cilësi zvicerane.

40

Gjuhët e ndryshme

"SemioticTransfer AG" është agjencia zvicerane e përkthimit e certifikuar sipas ISO për përkthime të vërtetuara të njohura në 40 gjuhë.

5.4

Treguesi i kënaqësisë

Kënaqësi e shkëlqyer klienti edhe në vitin 2017. Treguesi i kënaqësisë është 5,4 nga 6 pikë. Rezultat i organit certifikues zviceran "Gradimento".

Si të merrni një përkthim të noterizuar

1

Thjesht na dërgoni dokumentin tuaj pa detyrim me email në format PDF ose të skanuar në contact@semiotictransfer.ch. Përshkruajeni kërkesën tuaj sa më saktë që të jetë e mundur. Është e rëndësishme që të specifikoni gjuhën e synuar dhe shtetin për të cilin ju nevojitet dokumenti i përkthyer.

2

Më pas do të merrni një ofertë falas nga ne menjëherë dhe pa detyrim. Koha standarde e përpunimit është rreth një javë. Sigurisht, dokumentet tuaja do të trajtohen me fshehtësi të plotë. Të gjitha të dhënat e klientëve trajtohen në mënyrë konfidenciale në përputhje me ISO 17100.

3

Kur bëni një porosi, do të merrni një version origjinal të printuar nga ne me postë të regjistruar, sepse vetëm dokumenti ynë origjinal është i vlefshëm ligjërisht. Si rregull, kopjet nuk pranohen.

Praktika e shërbimit tonë për përkthime të vërtetuara bazohet në përvojën tonë shumëvjeçare dhe në standardin zviceran. Kjo procedurë është zakonisht e mjaftueshme. Për kërkesa të mëtejshme apo specifike, ju lutemi të kontaktoni marrësin e dokumenteve tuaja.

Nëse keni ndonjë pyetje ose vërejtje, thjesht na telefononi. Do t’i sqarojmë paqartësitë tuaja së bashku dhe sigurisht do të gjejmë një zgjidhje të përshtatshme. Do t’ju ndihmojmë dhe këshillojmë me kënaqësi personalisht në numrin + 41 56 470 40 40. Presim me padurim një bashkëpunim të mirë!

"SemioticTransfer AG" është agjencia zvicerane e përkthimit e certifikuar sipas ISO për përkthime të noterizuara të njohura në 40 gjuhë.
Kërkoni ofertë