Përkthim i noterizuar

Ne bëjnë përkthime të noterizuara të dokumenteve të llojeve të ndryshme.

Kërkoni ofertë+ contact@semiotictransfer.ch

6 arsyet, se përse duhet ta porositni te ne përkthimin tuaj të legalizuar:

1

Përkthimet zyrtare

Proces përkthimi profesional
falë certifikimit ISO 17100 dhe
përvojës së gjatë mbi 20 vjet

2

Ngarkim i thjeshtë
i fotove/skedarëve

Skanoni ose fotografoni
dokumentin, zgjidhni
gjuhën dhe vendin e
synuar dhe gjithçka gati

3

Vërtetime dhe
vula apostile

Përkthime noteriale të
legalizuara sipas kërkesës
me vulë apostile

4

Printuar
(me kërkesë si PDF)

Përkthimi i certifikuar do
të dërgohet me postë. Sipas
kërkesës, mund t'jua dërgojmë
këto në formë digjitale si skanim.

5

Konfidencialitet
maksimale e të dhënave

Siguri e informacionit
falë IT-së certifikuar
nga ISO 27001

6

Shpejt dhe në
mënyrë të besueshme

Ne i kushtojmë vëmendje
faktit që gjithçka të mbërrijë
saktë dhe shpejt.

Shifrat thonë gjithçka për ne

100

Përqindja e kënaqësisë së klientit

Një përkthim profesional me vërtetimin e duhur parandalon problemet me njohjen e dokumenteve nga autoritetet. Ne ju ofrojmë siguri.

40

Gjuhët e ndryshme

Përkthime të vërtetuara profesionale në 40 gjuhë.

20

Vitet e përvojës

Për mbi 20 vjet, ne specializohemi në përkthime të vërtetuara të njohura.

I nderuar ekip i Semiotic,

Kam kënaqësinë të them se jam absolutisht e mahnitur. Ju përgjigjeni menjëherë kur merrni një porosi pune nga unë. Klientët e mi të brendshëm janë të kënaqur me cilësinë e përkthimeve dhe me formën e dokumenteve të noterizuara dhe ju keni qenë gjithmonë të përpiktë me dorëzimin. Për më tepër, unë e marr faturën pa vonesa dhe mund ta mbyll procesin shpejt. Çfarë mund të kërkoni më shumë?

Prandaj po dërgoj këtë email për t'ju falënderuar për bashkëpunimin e shkëlqyer. Pres me padurim të porosis më përkthime të tjera të vërtetuara te ju.

Joanna Stone

ALSTOM (Switzerland) Ltd

Ju dhe ekipi juaj i keni tejkaluar pritshmëritë tona për shpejtësinë. Ne e morëm përkthimin e vërtetuar sot, jo nesër, siç e prisnim.

Gjithçka ishte e shkëlqyer. Do t'ju kontaktojmë herë pas here.

Faleminderit z. Merlini dhe znj. Vegghetti për mbështetjen kompetente me telefon dhe me email.

Sandra Kallinich

thv AG

Dëshiroj t'ju përgëzoj për përpunimit e hijshëm.
Zyra dhe shërbimi juaj ishin të shkëlqyer!
Theksoj se i vlerësoj shumë këshillat tuaja personale për shkurtimin e versionit në frëngjisht për të ruajtur madhësinë e shkrimit/strukturën. Jam i kënaqur me përmbushjen e porosisë dhe jam i lumtur që u lidha sërish me ju pas kaq shumë vitesh!

Hans Rudolf Wehrli

HRW Werbeagentur AG

Çfarë mund të përkthejmë për ju?

Të gjitha dokumentet dhe certifikatat noterizohen

Certifikatë martese, konventë divorci, marrëveshje divorci

Dokumente për imigrim ose emigrim dhe naturalizim

Pasaporta, pasaporta të huaja, certifikata vize

Certifikatë lindjeje, deklaratë lindjeje, regjistër lindjeje

Kartë dëftese shkolle, diplomë, referencë pune, jetëshkrim

Kontratë, kontratë pune, kontratë shitjeje, marrëveshje kredie

Patenta, specifikime patente, aplikim patente

Kërkoni ofertë

Specialisti i vërtetuar zviceran

Kënaqësi e shkëlqyer klienti edhe në vitin 2017. Treguesi i kënaqësisë është 5,4 nga 6 pikë. Rezultat i organit certifikues zviceran "Gradimento".

"SemioticTransfer AG" është një agjenci përkthimi zvicerane lider. Shërbime përkthimi të vërtetuar e të noterizuar në përputhje me ISO 17100. Besojini përvojës sonë mbi 20 vjeçare.

SwissMadeSecurity® - përkthimet janë çështje besimi. Kërkesa juaj dhe dokumentet tuaja do të trajtohen me fshehtësi të plotë dhe ju garantojmë që nuk do t'i kalohen palëve të treta.